loading

Luksuzni apartmani na vrhunskoj lokaciji s top ponudom

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Upoznajte Lili i Maria, vaše domaćine, vlasnike i voditelje Apartmana Mistral. Apartmani Mistral su luksuzni apartmani smješteni u Mimicama, malom pitoresknom mjestu Omiške rivijere. Apartmani se vode kao obiteljski biznis, a ono što ih izdvaja od ostalog sličnog smještaja je upravo osobnost vlasnika. Nije ovo samohvala, već gotovo jednoglasno mišljenje naših gostiju u preko 1000 (tisuću) recenzija objavljenih na najvećim i najvažnijim svjetskim portalima i mrežnim stranicama za rezerviranje smještaja (booking.com, tripadvisor, google maps ... ). Apartmani Mistral prvenstveno su namijenjeni obiteljima s djecom. Lokacija apartmana je uistinu vrhunska, u prvom redu do mora, na dvadeset koraka do prekrasne prirodne plaže, s borovom šumom iza objekta gdje je smještena relax zona, koja obuhvaća grijani bazen, saunu, profesionalnu hidromasažnu kadu, prostor za masažu, veliki dvostruki grill s prostorom za objedovanje i druženje. Naravno, uz objekt je i privatni parking za goste. Objekt uspješno posluje već godinama, i uvijek je bio najbolji u bližoj i daljoj okolini, upravo po mišljenju i ocjenama vas, dragi gosti. Lili i Mario, vaši domaćini, učinit će sve da tako i dalje ostane, na obostrano zadovoljstvo.

Zašto odabrati Apartmane Mistral

Besplatan bežični internet

Besplatan širokopojasni bežični internet dostupan je u cijelom objektu kao i u relax zoni. Ostanite u vezi sa svijetom te trenutno podijelite utiske i doživljaje s obitelji, prijatejlima i svijetom.

Grijani bazen

Smješten u borovoj šumi, s fantastičnim pogledom, naš grijani bazen omogućuje kupanje u sezoni i van nje. Sunčališni prostor omogućuje uživanje u miru i tišini, van dosega vreve s plaže.

Jacuzzi i relax zona

Opustite se u profesionalnom jacuzziju, iskoristite saunu, naručite masažu. Pripremite grill, uživajte u druženju u relax zoni iza objekta u hladovini borove šume.

Parking

Za naše goste imamo osiguran besplatan privatni parking u sklopu objekta.

Ljubimci su dobrodošli

Socijalizirani kućni ljubimci su dobrodošli u naše apartmane. Povedite vaše ljubimce na nezaboravno zajedničko ljetovanje. 

Obiteljska destinacija

Samo 20 koraka do plaže, bez prometa, s velikom relax zonom, apartmani mistral su idealni za vrhunski obiteljski odmor.